Grattis till 2-1 -segern ikväll mot Brokind/Sturefors! Berätta allt i kommentarsfältet :)
Dagens målskyttar, slitvarg, finlirare....

2 kommentarer

Tomas

22 Jun 2009 08:54

En inte helt rättvis seger får man nog tillstå.

Men det kunde inte ha börjat bättre - efter 40 sekunder(!) låg bollen i nätmaskorna bakom Sturefors målvakt. Madde kom ganska fri och behärskat slog hon in bollen i nättaket utom räckhåll för målvakten. Läckert!

Bortalaget kom tillbaka och tog efter 20 minuter över matchen och kunde kvittera.

Vår målis (ursäkta att jag inte känner alla vid namn) fick en smäll med kvarten kvar och då vaknade Tinnis igen och fick ett litet övertag.

Men andra halvlek ägdes av Sturefors, men ett gediget försvarsarbete höll målen borta.

Med 7-8 minuter kvar lyckades Emma få fram en tå och peta fram bollen till Rosanna som kom helt fri och kallt rullade in segermålet.

Spelkvalitén är inte alltid den bästa men alla kämpar och sliter och ger aldrig upp. Laget innehåller ju många spelare som är oerfarna vid seniorfotboll så det är förståeligt om det blir lite tufft ibland, men det blir bara bättre och bättre. I höst kommer segrarna att radas upp på löpande band.