Förra helgens genrep bådade gott inför premiärerna i helgen. A-laget slog division 2-motstånd och B-laget slog Harg med övertygande siffror. Sami och Kenneths segersvit är verkligen imponerande. Förra hösten i division 5 innehöll idel segrar och vid de träningsmatcherna de har varit ensamma vid styret har det bara blivit vinster. Vi tjejer ska kämpa för att segersviten ska hålla i sig, ett år vore häftigt!

Johan har skrapat ihop två matcher i rad och har en bit kvar. Men tredje matchen kommer på söndag, tätt följt av fjärde i A-lagets match på måndag. Åtminstone om jag får bestämma.

 

Imorgon inleder B-laget med ett hett derby mot Östria Lambohov. Avspark i Lambohov 11.00. Kom och heja!

 

Min parhäst Johanna Nilsson har haft otur med sjukdomar men har lovat att hänga med mig på min cykelturné. Förhoppningsvis kan hon komma tillbaka i träning snart. Vår plan är att vara hejaklack i Lambohov för att sedan cykla mot Tornby för shopping av nya träningskläderna. På kvällen hittar vi på nåt sköj. Vi vill mer än gärna ha sällskap!


1 kommentarer

Johanna N

18 Apr 2010 11:04

Inget går väl upp mot en lördag som spenderas på en cykel (utan växlar och trasig kedja!) längst Lambohovsleden i snålblåst! Härligt att Sami och Kenneth höll i sin fina segersvit!

Kommentera

Publiceras ej