Första tävlingsmatchen för säsongen ägde rum i lördags på ett ganska blåsigt Lambohovsfält. Största delen av första halvlek var spelet förlagt till Östrias planhalva, men vi hade svårt att sätta bollarna bredvid målvakten. Till slut lyckades dock Mia spela bollen vid sidan av målisen och trots lösaste skottet för dagen så stod det 0-1 till Tinnis.

I andra halvlek fortsatte spelövertaget men målen dröjde ändock. Tinnis-spelarna slappnade av lite för mycket och började slarva. Vi i publiken blev lite nervösa, det är så lätt att en enmålsledning försvinner blixtsnabbt. Dock släppte det i mitten av andra och Mia, Maria G och Jill såg till att matchen var i hamn. Efter att jag och Johanna hade styrt kosan mot Tornby ska visst Nyqvist ha gjort ett riktigt snyggt mål som fastställde slutresultatet 0-5 (Hanna, du får gärna visa hur du gjorde imorgon!). Extra beröm till Lina, Lisa och Hanna N som därmed får chansen imorgon i A-lagets match mot Smedby B.

Tyvärr blev det förlust för C-laget mot Norrköping, 1-3. Dock mot ett lag som har imponerat under försäsongen, så dagens match gav mersmak inför fortsättningen. Roligt att Tinnis har ett gäng 95or som kommer att växa in i seniorverksamheten den här säsongen!

Kommentera

Publiceras ej