Dagens drabbning med Torpa AIS slutade 3-3. Ett fall framåt jämfört med gårdagens förlust. I alla fall resultatmässigt. Spelet kan jag inte säga något om då jag inte var på plats. Vi får hoppas på ett referat från Johan ikväll.

Förlust igår, oavgjort i dag... Då borde det bli vinst nästa match! Tur att det är mot min gamla klubb Rävåsen som vi inte får förlora mot.

3 kommentarer

Petra

28 Feb 2010 19:41

Kul att du är igång med bloggandet igen Helen! Och skönt att ha de första träningsmtacherna avklarade - nu ska det bara bli bättre! :-)

Uffe

01 Mar 2010 12:03

Hejsan!



Läser på Rävåsens damers hemsida att man saknar skribenter till samma sajt. Försvann all skrivartalang med dig, Helen? :-) Det hänvisas i stället till lokalkonkurrenten Bråtens IK där hemsidan är något piggare. Ett oväntad grepp!



Det antyds här och var om ett närmare samarbete mellan RIK och BIK, kanske för ett "Karlskoga Ladies" i div. 1. Kul när damklubbar drar åt samma håll och inte är bittra konkurrenter eller "kärringar mot strömmen" - vi har bra (dåliga?) exempel på detta här i grannskapet, i Norrköping och i Mjölby. Förr gnisslades mycket tänder här i Linköping över förhållandet Kenty-Tinnis. Det har blivit mycket bättre idag, med LFC i allsvenskan, LKDFF i ettan och BK Tinnis som en stark och målmedveten tredje part.



Men, för att återgå till din hemkommun: värmlänninger ä ett förnuftigt fôlk!

Helen

01 Mar 2010 22:03

Haha, du har rätt som vanligt!



Rävåsen och Bråten har också varit lite av bittra konkurrenter men nu har de kommit längre än tidigare och jag hör mycket positivt om det nya samarbetet. Tyvärr gick inte Värmlands fotbollsförbund med på att flytta ner Bråten till fyran, så den här säsongen kommer bli lite märklig med både RIK och BIK i trean, fast de tränar tillsammans. Det kommer absolut gynna Karlskoga-fotbollen när samarbetet har kommit igång ordentligt. Bättre med ett vasst lag än två som inte kommer högre än till trean.



Linköping är en större stad som har plats för flera olika typer av lag. Vi i Tinnis trivs bra att ligga ett litet steg bakom "de stora". Men vi försöker ju störa dom då och då i cuper och i möten med B- och C-lag...



Kommentera

Publiceras ej