Mjölby Södra vs Tinnis 1-1 (0-0)
I början på andra halvlek gör Mjölby Södra 1-0 på hörna efter flipperspel framför mål. Lite drygt 20 minuter in i andra gör sen Eva 1-1 riktigt snyggt, och hon gör då också vårt hundrade mål för säsongen!! 1-1 blir också slutresultatet, och det får vi vara nöjda med. Matchen var lååångt ifrån en av de bästa matcherna vi spelat. Inte nog med att planen såg ut som en leråker och gjorde det svårt, så valde vi alldeles för ofta att slå de svåra bollarna..

Tinnis B vs BK Zeros 7-0 (3-0)
Tyvärr kan jag inte ge er något referat då jag inte såg matchen,men rapportera målskyttar och bjuda på lite bilder från firandet efteråt kan jag iaf göra.
Emma 3
Petra 2
Eva 1
Sonia 1

Emma landade, genom sina 3 mål, på 26 gjorda mål i div 4 den här säsongen och står i och med det som segrare i skytteligan. Grattis Emma! En eloge till Irma också som kom fyra totalt i skytteligan med 14 gjorda mål. Bra jobbat tjejer!!