Ja eller när tränarna är borta gör vi lite som vi vill? Nej då, Eva och Stina fick idag äran att agera coacher i ordinarie coachers frånvaro. De styrde med järnhand och det var bara att rätta in sig i ledet eller gå och sätta sig på bänken. Nej skämt åsido, de gjorde ett jättebra jobb från början till slut. All cred till er tjejer!!
 
Annars då, jo kan väl bjuda på lite från träningen. Efter teknikcirkeln så körde vi 3-zons spel där det skulle räknas poäng, kul grej, men det kan lätt bli lite hett då det är tävling och vi alla är tävlingsinriktade och riktiga vinnarskallar. Det satsades hejvilt ibland, vilket jag själv bland annat fick erfara. Bison (aka Tova) fick för sig att köra en gammal hederlig bensax, ingen större skada skedd som tur är. Sen var det några till som offrade sig för sina respektive lag, Anna och Tanja tog varsin boll på låret, kallt ute + hård boll på låret = smärta. Annars fick nog Lina ta emot den största smällen, hon gjorde typ den här ↓ men tapper som hon är var hon snabbt tillbaka i spel igen.


Nu laddar vi för dubbla matcher i helgen. A-laget möter Mjölby Södra borta på lördag, avspark 15:00 på Lundbyvallen(Mjölby) och B-laget tar emot BK Zeros hemma på Karlberg på söndag. Kl 13:00 är det avspark för den som vill komma och hejja på vårt glada gäng i sista div 4 matchen på ett bra tag framöver.
 
Puss på kramen
/Cicci

1 kommentarer

Emma

20 Sep 2012 22:02

Träningen var verkligen superkul! Och som sagt: går man inte in på träning gör man det inte heller på match ;) bra att du tagit tag i bloggen Cissi!

Kommentera

Publiceras ej