I söndags var det dags igen, men den här gången stod Trinagelns IK för motstådent och Linkoping Arena för underlaget, något som vi alla var tacksamma för. Under torsdagsträningen konstaterades det är konstgräset på Ryd var aldeless för isigt för att spela på och därför flyttades matchen till Linköping Arena.
\n

\n
Matchen började bra, Alex gjorde 1-0 efter en assist av Sandra redan efter 3 minuter. 2-0 kom efter 20 minuter efter att Sandra blev nerdragen innanför straffområdet men domaren drog ut den till en frispark strax utanför straffområdet, (Helt fel enligt mig, men vad vet jag). Betty klev i alla fall fram och drog till med en kanonskott som satt otagbart för deras målvakt, så då gjorde det inte så mycket att det inte blev straff. Triangeln hade en snabb spelare som gjorde det bra vilket ställde till det lite för oss och i matchminut 36 så får en av triangelns spelare tag i bollen efter en misslyckad rensning från oss och de tråklar sig fram till ett friläge och sätter 2-1 mycket snyggt. Triangeln kommer in mer i matchen och i 38 minuten så får de ett friläge men Elin räddar supersnyggt. (YEY) Minuten efter får Emmie, tro det eller ej, bollen och skjuter ett bra skott på mål och Triangelns målvakt halvräddar och bollen går mot mål men hon slänger sig efter bollen och får ut den, men linjedomaren singlerar för mål och att bollen var över linjen, rätt eller fel, don't know, det var svårt att se men jag tycker att den var inne och det gjorde även domaren och han borde ha rätt, 3-1 det blev.
\n

\n
Andra halvlek börjar som den första med att Alex placerar in 4-1 efter en framspelning av Sandra. I 55 minuten får vi en hörna som Betty slår in fint och Elin är nära att nicka in 5-1 men bollen smiter tätt över. I stället så får Triangeln en omställning efter 60 minuter som dom rinner igenom på och kommer fri med Elin och tyvärr placerar de 4-2 i mål. Efter det kom kollapsen. Triangelns lyckades vända siffrorna till 4-6 vilket blev slutresultatet. Finns inte mycket att säga om det då vi inte var i närheten av den nivån vi brukar spela på när slutsignalen väl löd. Det var inte ett roligt avslut men som sagt, bättre att det kommer på en träningsmatch än under serien. Så nu är det bara att försöka ta lärdom av detta och ladda upp med en ny träningsvecka inför lördagens drabbning mot FC Vetlanda. Taggarååååå!