Ännu en träningsvecka till ända! Den här veckan har vi i A-truppen spenderat våra vardagskvällar på Stångebro. Men tydligen var inte naturgräset riktigt redo för oss för vi fick börja vår träningsvecka med att i måndags träna på gräsytan mellan A- och B-plan. I onsdags avancerade vi upp en nivå till att träna på B-plan för att sedan avsluta med att träna på självaste A-plan på torsdagen.
I torsdags var det ju även fika efter träningen - en trevlig tradition vi börjat med den här säsongen. Denna vecka stod Alex för fikat (med lite hjälp från Hanna) och hon hade bakat en god kladdkaka till oss som riktigt smälte i munnen. Det finns inte mycket som slår en perfekt kladdig kladdis!
 
Denna helg åker A-truppen till Lotorp för att spela säsongens tredje seriematch. Vi möter ett Lotorp som i veckan tog sig an självaste LFC i Danske Bank Cup. Då åkte de på en förlust och har dessutom ännu inte plockat några poäng i serien, så vi kan nog räkna med att det kommer vara ett taggat och revanschsuget lag som tar emot oss på deras hemmaplan. Men vi kommer vara minst lika taggade!
 
Särskilt den här damen kanske? Amanda gör äntligen sin seriedebut i helgen efter långvariga och återkommande sjukdomstillstånd.
(Missta inte hennes min för rädsla från hennes håll, det är bara en imitation av hur Lotorps spelare kommer se ut när de stött på henne på planen).
 
Glöm inte heller bort att U-laget spelar hemma på Stångebro på söndag kl 13.00! Perfekt sätt att inleda valborgsfirandet på!
 
#11

Kommentera

Publiceras ej