Då var det fredag igen och ännu en träningsvecka är till ända. Dock är ju inte hela veckan slut än utan höjdpunkterna återstår fortfarande! På lördag möter A-laget Linköping Kenty på Stångebro kl 14.00 och på söndag tar U-laget emot Mjölby FC på samma plats kl.16.00. Två matcher som vi är rejält taggade inför!
 
Träningarna under veckan har varit av blandad karaktär. I måndags var det mer av ett återhämtningspass eftersom vi spelat match dagen innan. Dock så avslutade vi som vanligt med ett kort styrkepass med bl.a. utfallssteg, bäckenlyft och Emmies absoluta favoritövning - plankan
I onsdags var fotbollsträningen av lite hårdare karaktär då Mats bestämde sig för att slänga in ett intervallpass mitt i alltihop. Tydligen ville han se så att vi fortfarande låg på en "stabil nivå konditionsmässigt". Det kommer förmodligen bli en tuff match mot Kenty i helgen så vi får väl se all typ av hårdare träning som förberedelser inför denna batalj.
 
I torsdags var det också en speciell träning. Blodomloppet skulle gå av stapeln och start och mål var på Stångebrofältet, precis bredvid planen där vi skulle träna, vilket gjorde att speakern hördes bort till oss och det var fullt med folk som rörde sig på området. Man fick nästan känslan av att vi var ett topplag i Europa som skulle spela en stormatch på en fullsatt arena. Med enda skillnaden att speakern inte presenterade oss spelare utan istället pratade om massa löpare och hur bra det är att bli blodgivare samt att vår publik inte riktigt satt stilla och kollade på oss utan snarare kastade en blick mot oss när de snabbt gick förbi planen för att ta sig till starten. Men man kände sig i alla fall nästan som Messi, Ronaldo eller Özil ;)
 
Torsdagsfika bjöds det ju så klart på också, den här veckan hade Veronika och Elin R bakat jättegoda frallor och äppelkaka som avnjöts av oss alla. Det finns inte mycket som slår hembakat alltså!
 
 
 
 
 
I helgen blir det som sagt hemmamatcher för båda våra lag och vi kommer vara supertaggade och förberedda för båda matcherna!
 
Lördag 3/6
BK Tinnis A - Linköping Kenty
Stångebro Sportfält
Matchstart 14.00
 
Söndag 4/6
BK Tinnis U - Mjölby FC
Stångebro Sportfält
Matchstart 16.00
 
#11

Kommentera

Publiceras ej