En solig och varm träningsvecka är till ända! Eftersom torsdagen var en helgdag så valde vi att lägga vår träning redan kl 12 på dagen. När man kom till omklädningsrummet kändes det nästan som om vi nyss hade träffat varandra eftersom vi hade haft vår onsdagsträning som vanligt kvällen innan. Man hade precis bara kommit hem efter träningen på onsdag kväll, ätit middag, sovit, ätit frukost och sen träffade vi varandra på torsdagsträningen igen. Tur att vi tycker om varandra så mycket eftersom vi tvingas umgås med varandra så ofta.
Träningen var varm och svettig, men det har vi nästan börjat vänja oss vid nu efter en hel vecka av svensk sommar. Efter träningen bjöd tränarna på lyxlunch i hörnet av fotbollsplanen. Detta var något som vi hade vunnit som pris när Hanna i måndags lyckats gissa rätt på frågan om varför den 22 maj var ett så viktigt datum i fotbollshistorien.
Rätt svar var att det var det datumet som den första svenska fotbollsmatchen ägde rum 1892. Svensk fotboll firade alltså 125 år i måndags! Matchen gick för övrigt mellan Örgryte IS och Lyckans Soldater, så då var det väl kanske inte så konstigt att Hanna hade koll på det. Så vi har henne att tacka för lunchen och att vi alla blev lite mer allmänbildade.
 
 
 
 
 
 
 
Som om det inte var nog med att vi blev bjudna på lunch så hade vi ju även det traditionsenliga torsdagsfikat som väntade på oss inne i omklädningsrummet. Så energin som vi gjort av med på träningen fylldes snabbt på igen efteråt!
 
 
Någon som är värd en extra eloge den här veckan är Betty som förra matchen blev utsedd till matchens lirare och har haft tröjan på sig hela träningsveckan. Den första som lyckats med detta faktiskt!
 
Nu på söndag spelar A-truppen borta mot Skeninge IK. Vårt senaste möte mot Skeninge var en jämn cupmatch förra året som tillslut fick avgöras på straffar som slutade till vår fördel. De har hittills haft en ganska tuff start på serien och är säkerligen ordentligt revanschsugna. Men vi ska se till att de fortsätter ha det lite tufft, åtminstone över helgen också.
 
#11
 

Kommentera

Publiceras ej