En tråkig, regnig söndag i Juni stod Kenty för motståndet. Även fast vädret var bittert så var känslan att idag, skulle bli en bra fotbollsdag. 15 grader och molnigt är ändå det optimala fotbollsvädret enligt mig. Med sånna förutsättningar, vad skulle kunna stoppa oss?

Matchen inleds med ett vasst Kenty som drar igång ett högt tempo men vi ligger rätt i positionerna och jobbar på bra. Matchen rullar på och vi kommer längre och längre upp i banan. En bit in i matchen får vi en hörna och där nickar kvinnan, myten, legenden Elin I in bollen. En välplacerad nick som seglar in bredvid Kentys målvakt.
Vi fortsätter att jobba på bra och hittar många kreativa lösningar. Dock inget mer mål innan domaren blåser av för halvtid.

I andra halvlek är Kenty precis som i första inte ofarliga utan har en del chanser precis som oss. Men efter ett byte senare i andra halvleken kommer Ebba (Pocen) in med ny energi och trycker dit 2-0 målet med en snygg vänster. Efter detta står matchen rätt still då inget av lagen har några riktiga målchanser förutom ett antal skott som vår fantastiska målvakt Elin H plockar bort med galna räddningar. En extra inside knowledge är att ryktet säger att Elin I fick en riktig smäll som tog långt långt ner i magen. Hmm valfri tolkning 🤪

Matchen slutar sedan 2-0 och matchens lirare blev idag Ida som kämpade och slet alla 90 minuter. Många skickliga passningar och dribblingar utgavs också från Idas sida.

Så för att sammanfatta matchen så spelar laget riktigt bra och de kändes som att denna vinst var en riktig laginsats där alla gick in med sitt gröna Tinnishjärta. Tack till bollflickorna från bollihop för er insats och även tack till laget för en riktigt rolig match att spela<3