Igår var det dags för hemmamatch igen där Skeninge IK stod för motståndet och målfesten fortsätter ;)

Matchen börjar i 26 (typ) graders böljande värme och vi hettar på värmen ännu mer direkt vid match start och pressar på Skeninge från början. Vi lyckas skapa riktigt fina kombinationer och ett i övrigt stabilt spel med mycket bollförflytt över planen men har dock lite problem i sista tredjedelen. När 1-0 sedan kommer av ett fint inlägg från Emmie till Betty som placerar in bollen så börjar spelet vid mål också lossna och 2-0 av Moa kommer inte långt därefter. Det tredje och sista målet för första halvlek gör Ida genom ett bra boll i djupled från Linnea!

Andra halvlek börjar och vi har i pausen konstaterat att vi behöver ändra lite i press spelet och försöka öka bolltempot ytterligare. Vi lyckas till viss del med det hela men det är nu värmen börjar ta ut sin rätt i kroppen :/
Men är man Tinnis spelare så är man och vi alla fortsätter att driva på! Skeninge har genom hela matchen inte ett enda skott på mål utan lyckas genom en straff placera in 3-1. Trots detta fortsätter de att försöka trycka på men vårt försvar står sig starkt (mot både fysiken och snacket :) ). I ett av våra byten kliver sedan Astrid in på högerytter och vid första bolltouch driver hon vidare ut mot kanten och lyckas lägga bollen över Skeninges målvakt in i mål! Heja!! 4-1 står sig sedan matchen ut! Bra spelat tjejer!!

Matchens lirare valde Emmie sedan att utse till Moa bl.a. pga hennes kämpande och extremt snygga mål! Det känns i övrigt skönt att målen börjar lossna lite och att spelet växer fram, speciellt då nästa vecka är det Lindö som står för motståndet! Tagga!!