Nu har ännu en match spelats, denna i strålande sol och sjuk hetta. Det var inte länge sedan vi halkade runt som Bambi på hal is borta på Ryd, oj vad tiden går fort.

Denna gång var det Eneby som gästade oss på vårt vackra Stångebro. Det kändes redan i omklädningsrummet att det fanns en bra känsla och att alla var taggade. (Okej det var många som klagade på värmen, men förutom det). Efter en bra uppvärmning och många drickapauser i skuggan drog matchen igång.

Vi var på tårna direkt och skapade mycket bra chanser i första halvlek. Vi lyckades verkligen utnyttja djupledsspelet men avsluten saknade den riktiga skärpan och placerades utanför eller på målvakt. Eneby kom in mer och mer i matchen under slutet av första och sedan mer och mer i andra halvlek. Men vi slutade inte skapa och en kvart in i andra halvlek tar Linnèa ett snabbt inkast ute på vänserkanten till Kajsa, som enkelt tog ett avslut långt utifrån och skottet var otagbart för målvakten o seglade in i bortre burgavel. Snyggt! Äntligen! Men tyvärr lyckas Eneby göra 1-1 efter bara några minuter och vi är tillbaka på 1p igen. Efter detta fortsatte båda lagen att jaga ett lesningsmål. Eneby hade ett stenhårt skott i ribban som fick hela målet att gunga och vår egen Ida hade en riktigt bra nick på en hörna. Matchen slutade tyvärr 1-1 men vi gjorde en bra match, där spelglädjen syntes på plan och vi skapade mycket, vilket var matchens stora fokus. Vi måste börja tro på att vi kan och vara fokuserade i det vi gör, vilket vi tar med oss till nästa helgs match mot Linghem borta.

Matchens lirare gick till Betty som gjorde ett superjobb på mitten. Välförtjänt!
Då vi missade att ta en bild med "matchens lirare"-tröjan bjuder vi på en annan snygg bild på vår kapten.