Igår spelade A-laget en av sina sista matcher för sässongen och Lindö FF stod för motsåndet. 
 
Många var taggade på revange efter senaste enpoängaren mot Skänninge och det märktes redan tidigt att det skulle bli en bra match. Redan vid ankoms var något annorlunda, ja förutom att vi fick byta om i träningshallen så hade vi gott om tid att byta om på. Hela 40 min, något som uppskattades av oss långsamma, men enbart streassande för de som byter om på fem minuter. Detta innebar dock att vi fick mycket tid till att köra "gris" innan uppvärmningen började, något som är uppskattat av många, eller hur Moa? Redan under "gris" var stämningen på topp och planen fylldes med mycket skratt och glada skrik, precis som vi vill ha det. När uppvärmningen väl drog igång var det bra fokus, passningarna satt och snacket var med. 
 
Vid matchstart satte vi en aggresiv press direkt och det gav resultat direkt. Redan efter 2 min lyckades Moa sätta bollen i mål efter ett inlägg från vänsterkanten. Jag tror att vi chockade både oss själva men framförallt Lindö och nu gällde det att ställa om från noll och hålla detta. Vilket vi faktiskt lyckades med. Vi spelade otroligt bra och slet verkligen för varandra. I min 33 snodde Alex bollen precis framför fötterna på deras målvakt och placerade bollen säkert i mål. Vi hade många bra lägen med framförallt mycket inlägg och skott utifrån. Lindö kom inte till så mycket lägen för utom deras hörnor som vi gav dem gång på gång. Tror de kom upp i 15 st vid matchslut, vilket är sjukt många med tanke på att vi inte fick några. 
 
I andra halvlek jobbade vi på, men det märktes att båda laen blev trötta och tempot drogs sakta men säkert ner. Vi tog dock tag i matchen och fortsatte skapa och i 71 minuten satte Moa sitt andra mål för dagen efter ett bra sammarbete med Amanda och Betty, riktigt snyggt. Både vi och dem gjorde om lite i lagen men resultatet var oförändrat och matchen slutade med 3-0 vinst till oss! Rikigt god känsla efteråt! Nu hoppas vi på att det går lika bra för u-laget mot Kenty ikväll och så laddar vi upp inför årets vackomatch mot Eneby på onsdag! 
 
Matchens lirare blev Olivia efter en stabil insats i backlinjen. Hon var lika brytsäker som alltid och såg till att vi höll nollan matchen ut! Grattis Olivia :) 
 
 
#8

Kommentera

Publiceras ej