Oskarshamn får flera frilägen mot Carro, som gör sin första match i Tinnis-tröjan, under första halvlek och redan efter 5 minuter så tar de ledningen med 1-0 på just ett sådant. Vi hänger inte riktigt med och ca 10 minuter senare gör Oskarshamn 2-0. Efter det vaknar vi till lite och skapar en del chanser, men det lilla sista saknas och istället ökar Oskarshamn på ledningen till 3-0. Vi ger dock inte upp utan jobbar på och reducerar genom Becca till 3-1. Andra halvlek börjar bra och Anna Karlsson reducerar till 3-2 då hon på en hörna slår bollen direkt i mål via bortre stolpen. 3-2 står sig tyvärr inte länge utan Oskarshamn ökar på ledningen till 4-2 innan vi reducerar till 4-3 genom Ellen F. Oskarshamn gör sedan 5-3 på en hörna och sedan också 6-3 på ett långskott innan Becca fastställer slutresultatet till 6-4 genom ett skott utifrån.