Vi börjar matchen bäst och trycker på redan från start, men trots många chanser så saknas det lilla extra och det tar det ända till 30:e minuten innan bollen hittar rätt bakom Västerviks målvakt. Elena rycker förbi sin bevakare på högerkanten och slår in bollen mot mitten där Hanna L fångar upp den och rättvist slår in 0-1. Efter det fortsätter vi ligga på och spelar stundtals riktigt fin fotboll och låter bollen göra jobbet. Vi skapar åter en del chanser och närmast var Ellen F med ett skott i ribban. Sen någon minut innan halvtid så gör Ellen F 0-2, vilket står sig till halvleksvilan. Andra halvlek börjar vi bra, har en del avslut men tappar lite av det fina spelet vi hade i första halvlek. Ca 10 minuter in i andra så slår Cicci en lång djupledsboll som Ellen F löper på och kyligt slår in 0-3 till oss. Efter detta så kommer Västervik in mer och mer i matchen och efter en tilltrasslad situation framför Ellinor F, som precis som Carro gjorde sin första match i Tinniströjan denna helg, gör Västervik 1-3. Efter det lyckas vi hålla tätt framför mål och när slutsignalen ljuder står vi som segrare med 1-3.