Nu är det inte många timmar kvar till säsongens första hemmamatch. Den kommer att spelas lördag klockan 14 mot Smedby på självaste Stångebro. Som vi längtat, speciellt efter en vecka på planer lite här och var i linköping men framförallt efter en hel försäsong på Ljunkans konstgräs och i Wahlbecksahallen. Trots att vi redan fått känna på lite naturgräs så är det ändå en speciell känsla att få spela hemmapremiären på Stångebro, tyvärr C-plan men vad gör man inte för att få ha en bra plan resten av året. Det ser även ut som om vi kommer få perfekt matchväder. Hela 8 grader varmt, sol men med lite moln. Vad mer kan man behära? Det är ju ändå April. 

Vi är ett taggat gäng som tänker ge Smedby en rejäl match. Bland annat är Kajsa tillbaka från sjukdom för att äga vänsterkanten och även Paloma har hittat tillbaka till kalla Sverige, det är vi tacksamma för.

Här ser vi de två snygga men framförallt taggade brudarna 

Jag tror det kommer bli en riktigt bra och spännande match mellan två revanschsugna lag med tanke på att det blev 0-0 vid senaste mötet. Nu hoppas jag att vi ses laddade på Stångebro imorgon supportrar så som spelare. 

Motsånd

: Smedby AIS

Tid:

Lördag 22/4 14:00

Plats

: Stångebro C-plan 

#8

Kommentera

Publiceras ej