Namn: Ebba Hjelm
Ålder: 18 år
Gör förutom att spela fotboll: Går sista året på samhällslinjen på Folkungaskolan.
Position: Forward
 
1. Vad tycker du är det bästa med Tinnis?
Det bästa med Tinnis är att tjejerna får stå i fokus och att sammanhållningen är bra.
2. Nu är ju sommaruppehållet slut för den här gången och fotbollsträningarna har dragit igång igen. Men hur spenderade du ditt sommaruppehåll?
Största delen av sommaruppehållet jobbade jag, men hann även med att bada och åka på lite kortare resor till olika släktingar och skärgården.
3. Vilket är ditt drömyrke?
Har inte kunnat svara på denna fråga sedan jag gick i lågstadiet och ville bli delfinskötare, den drömmen finns inte kvar längre och någon ny har inte kommit.
4. Du är ju en av dem i laget som tagit körkort den här våren. Om du fick välja vem som helst i laget (körkort eller icke körkort) som skulle köra buss till vår nästa bortamatch, vem skulle det då bli?
Åkte med när Maja L övningskörde till Smedby, det kändes lagom riskfyllt så hon får köra nästa buss.
5. Om du fick välja vilken superkraft som helst, vilken skulle du då välja och varför?
Skulle nog vilja kunna teleportetera mig, känns som en användbar superkraft. Man kan exempelvis sova längre innan skolan då man bara kan teleportera sig dit och inte behöver lägga tid på att cykla eller åka buss och vem gillar inte att sova?
 
5 snabba:
Chelsea eller Arsenal? Inget av dem
Ljunkan eller Wahlbeckshallen? Ljunkan för att den planen är större, men är det många minusgrader ute skulle jag hellre välja Wahlbeckshallen.
Kebabpizza eller Kebabtallrik? Helt klart kebabtallrik, är inte jätteförtjust i pizza om man får säga så.
Konstgräs eller naturgräs? Naturgräs, man slipper brännsåren.
Stå i mål vid avgörande straffläggning eller skjuta sista och avgörande straffen i en straffläggning? Ska jag tänka på lagets bästa är det nog bäst att jag slår en straff, tror inte mina målvaktsskills finns kvar och straffar var dessutom aldrig min grej, de fick Julia alltid ta.

Kommentera

Publiceras ej