Nu är det dags för match igen. Mjölby AI står för motståndet. Samling imorgon 16.30 vid fjärrbussterminalen:
Elina
Jill
Johanna
Paulina
Petra
Ida
Maria G
Nyqvist
H Gunnarsson
Rosanna
Lovisa
Mia
Elin A
Maria N
Lina
Malin
Följande räknar jag med har bil:
Mia J
Lina
Sami
Lovisa
Matchen startar redan 18.15 så försök att komma så fort ni kan till samlingen.


Igår fick vi erkänna oss besegrade mot ett bättre lag. Det märktes att Boren leder serien och med största sannolikhet kommer att vinna den. Matchen slutade 6-0. Vi kunde ge dom en match i våras men med de förutsättningarna vi har i höst kunde vi inte stå emot, även om alla gjorde sitt bästa igår. Elina premiär-spelade i A-laget och gjorde en grym debut (trots att resultatet kanske säger något annat). Hon svarade för en av årets bästa målvaktsprestationer. Tänker man dessutom på att hon bara är 14 år vill man bara spola fram några år för att se hur hon har utvecklats. Jag hoppas och tror att vi kommer få se mer av henne på träningar och matcher framöver.


 

Redan på tisdag får vi chansen att visa att vi kan bättre. Då möter vi Mjölby AI kl. 18.15 borta. Samling 16.30 (kallelse på träningen på måndag).


 

Något mycket glädjande! Brokind/Sturefors har tappat poäng i division 5, vilket innebär att vi från och med nu har allt i egna händer. Vi är i topp nu, och kan stanna där till slutet av september... Men då krävs tuffa träningar och fullt fokus på alla matcher.
På torsdag är det mycket viktigt att alla kommer på träningen och framför allt på fikat efteråt. Det kommer att vara en del viktig information. Ibbe mutar med att han bjuder på fikat (om det nu är bättre än när vi bakar...det återstår att se). Men alltså, även om ni inte kan träna, kom på fikat!

Till sist, kom ihåg att det är träning imorgon, Karlberg 18.00!

 


... förrän Tomas har erbjudit plats i sin bil! Tackar! 


Nu är det slut på veckan.... nu är det dags för Fredagsmys!!! 

Heja Sverige!(Marre, du vet väl att du ska spela imorgon!?)