Vem i laget är mest kräsen?
Då en fågel viska i örat att någon var väldigt kräsen när det kommer till mat så väljer jag Cicci på denna

Vem i laget skulle mest troligen ställa upp i en dokusåpa?
Oj skulle nog välja Maja Jerléus, när hon inser att hon inte kommer lyckas med något annat i livet så kommer hon nog satsa på att bli b-kändis ;)

Vem i laget är snabbast?
Sandra, kvick liten sak som bokstavligen springer för 5 pers på planen.

Vem i laget har svårast att slita sig ifrån sin mobiltelefon?
Jullis, hon är för besatt av allt där på, speciellt att ha kontakt med hennes tinderpojkar.

Vem i laget kan spela på flest positioner?
Amanda, den människan kan allt.

Vem i laget somnar först i bussen på väg till bortamatch?
Skulle svara min tvilling på den om hon hade varit med, säg en tröttare och latare människa, tror inte ni hittar någon.

Vem i laget klagar minst på domaren?
Emmie, hon är för snäll, men de e ju tur att vi har andra som drar de lasset.     😏

Vem i laget är största romantikern?
Det här är ju svårt att veta men har en känsla av att vår lilla spanjor Paloma är en riktigt romantiker, så en dejt med henne tackar nog inte många nej till.
 
Vem är lagets bråkstake?
Både Alex och Kajsa kanske, båda kan ju ha lite hett temperament när de kommer till kritan.

Vem är lagets mamma?
Här skulle man ju kunna säga de bokstavliga dvs Camilla och Emma men annars skulle jag säga Elin I. Hon är ju alltid den som tar tag i saker och ser till att saker och ting blir av.
1. Vem i laget har bäst musiksmak?
DJ mandy (nytt smeknamn?!) Amanda alltså, motiveringen måste nog vara för att hennes musik är en salig blandning mellan allt man kan tänka sig. De kommer äldre låtar, nyare låtar och dåliga låtar :) när hon DJ:ar. Hennes lista tilltalar nog flest människor <3

2. Vem i laget skulle du ta med dig till en öde ö?
Jag skulle nog ta med mig Elin I med tanke på att hon är väldigt allmänbildad. I mean hur allmänbildad är man inte om man vet de 10 största länderna i världen. Vem vet vad hon vet mer liksom. Plus att jag själv nog skulle dö av typ en mygga efter nån dag och då känns de tryggt att veta att nån av oss ändå klarar sig. 
 
3. Vem är lagets gottegris?
Lagets gottegris var en svår fråga men kan ju iallafall säga att de inte är Jossan (beach 2k18). Mitt svar måste nog bli mig själv för att jag föredrar godis framför umgänge (sviker aldrig).

4. Vem i laget är mest lättlurad?
Får man välja en kombo? Isåfall är de jag och Linnea tillsammans. Vi bildar teamet dum och dummare (vem e vem?). De äldre spelarna vet oxå detta och använder det ofta emot oss, skitkul tkr vi... 🙃

5. Vem i laget är alltid först på plats vid träning?
Först på plats är ofta jag då jag inte har bil och inte kan (orkar) cykla. Vill inte få motion i onödan daaaaa.

6. Vem blir årets skyttedrottning?
Årets skyttedrottning tror jag kommer bli Jossan om hon tillfrisknar. Amanda kommer nog antagligen göra massa mål även i år också men pensionen närmar ju sig ju och de e dags att lämna över taktpinnen till en yngre förmåga <\3 Nä vars vi har många duktiga målskyttar i laget och Amanda är definitivt en utav dem! 

7. Vem i laget är bäst på att peppa sina lagkamrater?
Jag skulle säga att Alex är väldigt bra på att peppa laget när det är motigt (motigt är dock bara förnamnet på matchen mot Triangelns). All eloge till Alex som ger 110% även när de går emot.

8. Vem i laget har torrast humor?
Torraste humor priset skulle lätt gå till Kajsa. Saharaöknen och Kajsa, lika torra båda två.

9. Vem i laget har svårast att slita sig från sin mobiltelefon?
Svårast att slita sig ifrån sin mobiltelefon har nog vi yngre barn. Dock skulle jag inte säga att någon är värre en den andra när de kommer till kritan.

10. Vem i laget har roligast smeknamn?
Roligaste smeknamnet tror jag att jag gav Amanda precis i första frågan? Legendariskt smeknamn, svar ja. Annars är det nog Palomas ”Pallis” inte frivilligt smeknamn tror jag inte utan det va nog Elin I:s förtjänst som alla andra smeknamn
Med en extra matchledig vecka i bagaget begav vi oss till den fina staden Norrköping för att möta Lindö. Vi kan börja med lite fakta om Lindö:
\n
Efter sässongen 2016 gick Lindö upp till div 1, man kan säga att vi bytte plats då det skedde i samband med att vi halkade ned till tvåan. Efter sässongen 2017 såg det inte så jätte ljust ut i tabellen för lindö och de fick återgå till tvåan där vi nu kommer mötas kommande säsong. Angående just denhär matchen var det lite diskussioner om den skulle spelas eller inte. För er som följer oss på hemsidan kanske ni redan vet att på grund av för få spelare tvingades föreningen ta beslutet att vi skulle dra oss ur Danske Bank Cup, på grund av för få spelare. I cupen skulle ett av motsåndet vara Lindö så istället för att ställa in den matchen behöll vi den som träningmatch då det är extra kul att se vart vi står mot ett lag som ligger i samma serie. Så hur gick det nu då? 
\n
 
\n
Jo matchen drogs igång med många spelare på nya positioner. Märkvärt var att Oliva, som för några veckor sen brilljerade som mittback denna gång startade som ytterback samt att Linnéa fick testa på att springa lite som forward. Det fanns betydligt fler spelare på lite ovana positioner men jag tyckte att vi gjorde det bra och att vi framförallt var duktiga på att hjälpa och styra in varandra. Ju längre matchen gick ju mer kom vi in i positionerna och i andra halvlek började det se riktigt bra ut. Motståndet var mycket tuffare än i de tidigare träningsmactherna men denna gång vek vi inte ner oss. Vi kämpade in i det sista och trots några halvlägen från båda hållen slutade matchen 0-0. Självklart har vi hela laget att tacka men jag tycker att Elin Hallin borde få  lite extra cred för sin dubbelräddning i samband med en av Lindös frisparkar. Först en superäddning på skottet och sen lyckad hon tippa skottet från returen över ribban vilket vi alla är tacksamma över. 
\n
 
\n
Som tidigare nämnt slutade matchen 0-0 vilket jag tyckter är rättvist, hur mycket man än älskar att vinna. Matchen var somsagt jämn och det var tufft spel från båda hållen. Målchanser då? Hade vi några? Jodå det är klart. I första halvlek hade vi lite hörnor och frisparkar som vi skulle kunnat gjort mål men nickarna och avsluten gick utanför. I andra halvlek hade Moa en av matchens chanser, då en misslyckad ränsning hamnade mellan henne och målvakten. Självklart rusade målvakten ut men Moa var först på bollen och sköt. Enligt mig och många andra räddade målvakten bollen med handen UTANFÖR STRAFFOMRÅDET. Detta skulle ju resulterat i frispark och röttkort, men enligt domaren kom skottet på målvaktens kropp och inte på handen och matchen spelades vidare som inget hade hänt. Vad som är rätt eller fel vet jag inte men nu är det ju dömt och vi kan inte göra något åt det. Summa summarum en mycket bra match från båda lagen och det bådar gott inför kommande sässong. Nästa match mot Lindö, då det gäller mer än bara prestige ska vi se till att kamma hem en vinst!
\n
 
\n
Nu väntar en ny träningsvecka innan laget beger sig mot Vimmerby för match mot våra gamla div 2 rivaler som nu tagit sig upp till tvåan. Något som inte får glömmas är att vi förhoppningsvis kan spela årets första u-lagsmatch till helgen! En mycket spännande helg med andra ord! Tills dess får ni nöja er med lite "vem i laget" eller plöja igenom gamla inlägg. Något som starkt rekomenderas! 
\n
#8