Följande mail har kommit från Michael Bornehav. Hör av er till mig om ni är intresserade så kan jag anmäla er. Det är alltså först och främst riktat till ledare, men även seniorspelare (som kanske har planer på att bli ledare) är välkomna, men får då betala fikat själva.


 

 

Hej fotbollsvän!

 

Lördagen den 13/2 arrangerar jag tillsammans med Sisu och Åtvidabergs FF en fotbollssymposium för dam och flickfotbolls engagerade ledare!

Vi har jobbat väldigt hårt med att kunna genomföra detta och vi har dessutom vart väldigt generösa i vårat ekonomiska erbjudande till alla ledare.

 

Ca 50 ledare är anmälda och vi gör nu en sista ansträngning att locka dig och kollegor på denna fortbildningsdag som vi tycker erbjuder ett fantastiskt program, det är dessutom helt oket att ta med era seniorspelare, dessa får endast betala sin egen mat/fika.

 

Vi vet att det läggs oerhört lite resurser på fortbildning för dam –och flicktränare, av den anledningen hoppas vi att detta arrangemang skall bli årligen återkommande och erbjuda våra ledare en möjlighet till kvalificerad utbildning varje år!

 

Hoppas att ni vill komma och kom ihåg;

· Alla tränare (som jobbar med seniorspelare) får medverka gratis

· Alla andra ledare, spelare betalar endast 125,- för mat/fika under dagen

· Programmet finns att läsa på www.mb-fotbollssymposiet.se

 

Sisu Idrottsutbildarna har gett alla dam – flicktränare en otrolig chans till bra fortbildning, missa inte den!

 

 

 

Hjärtligt Välkomna!

 

 

Michael Bornehav fotbollsutveckling                         BESÖK GÄRNA MINA HEMSIDOR

www.mb-fotbollsutveckling.se                                            www.barcelonacamp.se

michael@mb-fotbollsutveckling.se                                     www.lfc-camp.se

Åbylundsgatan 19                                                                       wwww.camplinkoping.se

582 36 LINKÖPING     0735-105998                                        www.mb-fotbollssymposiumse

www.sportringencamp.se


Imorgon måndag tränar vi i Mantorp 18-19. Vi åker från Karlberg ombytta och klara 17.30. Kom i tid!

Det är sista träningen i Mantorp, fortsättningsvis spenderar vi kvällarna i Skäggetorp.Igår ställde vi upp med två lag i Södracupen, Mjölby. Båda lagen tog sig vidare från gruppspelet. Lag 1 tog sig inte vidare från sin slutspelsgrupp. Lag 2 tog sig till kvartsfinal där Mariebo blev för tuffa. En godkänd insats av båda lagen och alla spelare.


Bäst: Att vinna mot lokalkonkurrenterna Östria och slå ut Linghem känns av någon anledning alltid extra bra.


Sämst: De båda lagens förluster mot MAIK elit.


Bästa prestationerna: Anna Andersson, Cornelia Jansson, Victoria Donderer, Johanna Nilsson.


Största överraskningen: Malin Ljung gjorde tre mål i samma match!


Minsta marginalerna: Lag 2 tog sig vidare från båda gruppspelen på grund av bättre målskillnad. I slutspelsgruppen var de piskade att vinna mot Mjölby Södra och gjorde det med 1-0. En beundransvärd insats så här i efterhand eftersom Södra stod som slutsegrare vid midnatt.


Mest förvirrade: Madde. När hon fick se planen insåg hon att hennes skor med dobbar inte skulle göra succé och pappan fick snällt åka till Linköping och hämta skorna. I förflyttningen mellan Dacke och Lagman blev skorna kvar i Dacke. Det är svårt att spela kvartsfinal utan skor…


Mest förvirrade mamman: När Madde hade fått rätt skor av pappa tog hennes mamma med sig Maddes joggingskor. Så när vi skulle åka och äta fick Madde ha på sig sina fotbollsskor med dobbar.