Näst på tur att svara på frågor är vår kära kapten Betty!
 
1. Vem i laget är bäst på att peppa sina lagkamrater?
Moa! Hon är alltid glad och bjuder på många hejarop!
 
2. Vem av utespelarna skulle klara sig bäst som målvakt?
Här tror jag på Ida, då hon både är orädd och skulle ha förmågan att alltid vara rätt placerad i målet tack vare hennes spelförståelse.
 
3. Vem i laget är mest kräsen?
Hm den var svår... men av erfarenhet tror jag på den som är yngst vilket isåfall är Astrid. Motbevisa mig om jag har fel!
 
4. Vem i laget skulle du inte vilja möta i en mörk gränd en sen kväll?
Elin I! Med tanke på de hänsynslösa tacklingar som hon kan dela ut emellanåt så vill jag inte ens föreställa mig vad hon skulle vara kapabel till i ett skarpt läge.
 
5. Vem i laget är mest virrig?
Det är nog dessvärre Sandra...
 
6. Vem i laget gråter alltid till filmer?
Jag tror inte Emmie alltid är så cool som hon verkar så jag kan se henne gråtandes med en chipspåse i famnen.
 
7. Vem i laget svär mest på planen?
Jossan. Vet inte om detta är ett Västeråssyndrom...
 
8. Vem i laget byter personlighet när hon spelar match?
Alla vet väl redan svaret? Kajsa såklart.
 
9. Vem i laget är mest allmänbildad?
Här tror jag stenhårt på Olivia! Hon är berest och verkar vara väldigt ambitiös i skolan.
 
10. Vem i laget har roligast smeknamn?
Omöjligt att svara på eftersom det är väldigt hög omsättning på smeknamn i laget. Det är ofta svårt att hänga med på vilka som har fått nya smeknamn och varför eftersom de är oerhört långsökta. Men vet att Linnea brukar få en hel del roliga.
Vi är tillbaka! Just nu är vi mitt uppe i vårt sommaruppehåll och har för tillfället inga fotbollsträningar med laget (men vi tränar stenhårt ändå så klart!). Så för att hålla lite liv i den här bloggen återupptar vi våra utfrågningar av oss spelare i laget. Den här gången har det blivit vår evigt kämpande forward/yttermittfältare Alexandras tur att svara på vad hon egentligen tycker och tänker om oss andra i laget:
 
1. Vem i laget är starkast?
Starkast i laget skulle jag säga att Emmie är. Inte bara fysiskt utan även psykiskt! Hon är en jäkel på att pusha sig själv igenom all matcher samt stå pall för faktorer som händer runt om. Hennes fokus är jag avis på. 

2. Vem i laget är bäst på att laga mat?
Hmm svårt jag skulle nog säga Linda och hennes spännande och exotiska rätter och drycker hon tagit med sig från Argentina hehe.

3. Vem i laget skulle du inte vilja möta i en mörk gränd en sen kväll?
Haha vilken fråga, jadu svårt, jag skulle nog minst vilja möta Hanna P i en mörk gränd, för både hennes styrka och snabbhet skulle göra det svårt att fly , plus att hon vet var jag bor       😝

4. Vem i laget kommer alltid sent?
Veronica H , mer behöver inte sägas.

5. Vem i laget skulle mest troligen kunna vinna i Idol?
Ebba H, med sitt gitarrspelande och karisma!

6. Vem i laget är mest mogen?
Jag skulle nog säga Emy Engström. Sjukt trevlig och alltid sansad och mogen. Något jag kanske borde ta efter haha

7. Vem är lagets bråkstake?
Kajsa J, kanske lagets snällaste spelare men på planen lyckas hon på något sätt alltid hamna i bråk.

8. Vem i laget skulle vara den bästa domaren?
Här måste jag nog säga vår tränare Mats J, även om han ibland missar saker så är han nog mest rättvis jämfört med alla vinnarskallar i detta lag.

9. Vem i laget skulle göra bäst jobb som president för USA?
Här vill jag säga mig själv, haha. Jag älskar att diskutera, debattera och förbättra. Och politik går alltid hem, just as my English!       😘

10. Vem i laget är den största romantikern?
Hmmm oj, den största romantikern skulle jag säga är vår egen spanjor Paloma.
Årets första "höstmatch" är spelad och vårsäsongen är färdigspelad för i år. Denna match väntade ett returmöte mot ett revanschsuget Smedby på bortaplan. Med en något speciell trupp med nytillkomna spelare som gjorde sin första match för säsongen och en träningsvecka som inte varit den bästa på grund av manfall kan man säga att det var en tuff match vi skulle ställas inför. Men redan efter några minuter får vi ett fint anfall där Maja J som för dagen ryckt in som forward och sätter 1-0 iskallt bakom målvakten. Likt Sverige arbetade vi som ett lag och hade ett kompakt försvarsspel trots att Smedby hade mycket boll. I mitten av första halvlek slår Cissi en fin frispark där Ida är först på boll och nickar snyggt in 2-0.
I andra halvlek får Maja J återigen bollen och pressar in 3-0. Senare gör även Linnea 4-0. Nu kan man tänka att matchen är avgjord, men man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken. För i andra halvlek lyckas smedby göra både 1, 2 och 3 mål vilket innebär att med ca kvarten kvar står det nu 4-3 till oss.
Men som tur är lyckas vi hålla undan och kan gladeligen åka därifrån med 3 viktiga poäng. Extra plus till Veroncia och Maja J som ställer upp samt Astrid som gjorde en kanonmatch från start och även blev utsedd till matchens lirare.
 
Nu ska vi heja fram Sverige till VM-guld, sola och bada och allt som hör sommaren till. Ses i höst!

TREVLIG SOMMAR!
#1