Assisterar och skriver protokoll när tjejerna kör fystest med Pierre! Med mig finns även Cicci "sjukling" Björk!! Försöker peppa tjejerna så gott det går och fruktar inför den dagen man själv ska springa idioten! /Fisken


Gårdagens match tycker JAG personligen inte var en jätterolig match att spela. Första halvlek som coach skrev, var passningsspelet inget vidare. Wreta var heta i det fysiska spelet och det var väl det vi försökte stå emot. Mycket kamp var det men inget vidare passningsspel. Det var väldigt trångt då Wreta ville spela med många spelare i mitten och belasta en kant väldigt mycket. Vi pratade i halvlek om att försöka vända på spelet lite mer och snabbare. I andra halvlek började vi rulla boll lite mer och uttnyttja kanterna. Eftersom Wreta hade så mycket folk i mitten tillsammans med så mycket folk från vårat lag så tjänade vi på att utnyttja kanterna och komma runt deras spelare, där var vi farliga. Men andra halvlek var definitivt vår halvlek, om vi ser till det stora hela hade inte Wreta många farliga lägen mot oss. Trots att passningsspelet inte var det bästa så var det ändå inte en dålig match vi spelade, Wreta kan jag tycka gjorde det väldigt bra och är ett spännande lag att möta. Vi vann matchen med 2-0 och det är rättvist. Själv har jag en massa skräp i kroppen sen matchen mot Kenty och det är viktigt att ladda om på rätt sätt.

Målen gjordes av El Capitano Petra Hagström och av Sandra Kämpe som gjorde ett bra inhopp och tryckte dit 2-0 målet.

På söndag är det match för Tinnis b-lag mot Åtvidaberg. Självklart åker vi till Karlberg 16.00 för att stötta tjejerna! Vill även skriva tack till Stina för det utförliga referatet om matchen mot Kenty!
Ladda om ordentligt nu tjejer!

//Fisken

Gissa vem som skriver? ÅRETS bästa bloggare!!! (irma muslijevic). Jag och mina polare värmer bänken idag! Det står 1-0 till BK TINNIS, för vi e så bäst och ingen protest!!! Någon annan får skriva ett mycket bättre matchreferat, ville bara att bloggen skulle få känna hur det känns och bli skriven av mig,Hejdå ;)))