Jag har saknat att få skriva att vi har tagit full pott, men nu stämmer det! Idag vann U-laget med 3-0 mot Malmslätt. Sofia W och Olivia gjorde ett var, "mittenmålet" är jag osäker på, var det Sofia också månne?

Skönt att U har fått ordning på spelet. På onsdag väntar nämligen en av årets viktigaste matcher, Kenty vill man ALDRIG förlora mot. 


Båda lagen har nu tätkänning och med en bra våravslutning och en ännu vassare höst så kan det se riktigt trevligt ut i tabellen. 


För er som följer min vänskapskaka: Min Herman har nu växt till sig och har ynglat av sig till Eva och Bockerud. Imorgon ska min plutt bli en bakad kaka! Vi kan samtidigt konstatera att Johanna N inte är redo för barn då hennes Herman dog. 

På tal om kakor, imorgon vill jag ha två frivilliga bagare till på torsdag!"Kimstad hade en mur i försvaret, vi hade en mur i Nyqvist" (citat Neuman i omklädningsrummet efter matchen) sammanfattar dagens match ganska bra.

Vi vann med 1-0, Petra Hagström satte målet vid en frispark i den andra halvleken med lite hjälp av Nyqvist hår.

Vi hade bud på fler mål med lyckades inte hela vägen. Knapp seger men mycket rättvis. Nyqvist var grym som innermittfältare. Lina fick chansen från start och klarade sig galant som högerback. Som vanligt ger alla i laget allt vilket är himla skönt. 

Dessutom har jag i dag insett hur glad jag är att vi har så tuffa tjejer i Tinnis. Inga tårar, gnäll eller byten vid småsmällar hos oss inte! Då vinner man matcher. 

Imorgon möter vi Kimstad hemma klockan 15.00. Följande samlas klockan 13.30:
Lotta, Johanna, Petra, Ella, Hanna K, Malin, Hanna N, Emma N, Paulina, Maria N, Rosanna, Lina, Helen 

På söndag spelar U mot Malmslätt hemma. Samling 16.30, match 18.00