Vi börjar matchen bäst och trycker på redan från start, men trots många chanser så saknas det lilla extra och det tar det ända till 30:e minuten innan bollen hittar rätt bakom Västerviks målvakt. Elena rycker förbi sin bevakare på högerkanten och slår in bollen mot mitten där Hanna L fångar upp den och rättvist slår in 0-1. Efter det fortsätter vi ligga på och spelar stundtals riktigt fin fotboll och låter bollen göra jobbet. Vi skapar åter en del chanser och närmast var Ellen F med ett skott i ribban. Sen någon minut innan halvtid så gör Ellen F 0-2, vilket står sig till halvleksvilan. Andra halvlek börjar vi bra, har en del avslut men tappar lite av det fina spelet vi hade i första halvlek. Ca 10 minuter in i andra så slår Cicci en lång djupledsboll som Ellen F löper på och kyligt slår in 0-3 till oss. Efter detta så kommer Västervik in mer och mer i matchen och efter en tilltrasslad situation framför Ellinor F, som precis som Carro gjorde sin första match i Tinniströjan denna helg, gör Västervik 1-3. Efter det lyckas vi hålla tätt framför mål och när slutsignalen ljuder står vi som segrare med 1-3.
 
Uppställning:
Ellinor F
Selma   Ellie   Cicci   Sonia
Elena   Hanna S   Elin M   Sara
Ellen F   Hanna L
 
På bänken: Sandra, Irma, Martina och Angelica
 
Oskarshamn får flera frilägen mot Carro, som gör sin första match i Tinnis-tröjan, under första halvlek och redan efter 5 minuter så tar de ledningen med 1-0 på just ett sådant. Vi hänger inte riktigt med och ca 10 minuter senare gör Oskarshamn 2-0. Efter det vaknar vi till lite och skapar en del chanser, men det lilla sista saknas och istället ökar Oskarshamn på ledningen till 3-0. Vi ger dock inte upp utan jobbar på och reducerar genom Becca till 3-1. Andra halvlek börjar bra och Anna Karlsson reducerar till 3-2 då hon på en hörna slår bollen direkt i mål via bortre stolpen. 3-2 står sig tyvärr inte länge utan Oskarshamn ökar på ledningen till 4-2 innan vi reducerar till 4-3 genom Ellen F. Oskarshamn gör sedan 5-3 på en hörna och sedan också 6-3 på ett långskott innan Becca fastställer slutresultatet till 6-4 genom ett skott utifrån.
 
Uppställning:
    Carro
Sandra   Elin I   Johanna   Jill
Elena    Stina     Sofie G     Becca
Tanja   Anna K

På bänken: Ellie, Ellen F, Sonia, Ellinor F och Elin M
 
Första träningsmatcherna för säsongen har spelats i helgen och det blev blandat resutat. Igår, lördag, åkte ett gäng till Nyköping för match mot IFK Nyköping. Nyköping gör tidigt 1-0, men vi kvitterar genom Mia. I början på andra tar Nyköping åter ledningen, men inte långt senare så kvitterar vi igen och den här gången genom Tanja. Det går sedan inte länge innan Tanja ger oss ledningen för första gången i matchen och i matchens sista minuter sätter sedan Mia matchens sista mål, vilket gör att slutresultatet blir 4-2 till Tinnis fördel.
 
Idag, söndag, åkte ett annat gäng till Vimmerby, där det tyvärr blev förlust med 1-0 mot Vimmerby IF. Trots att det var första träningsmatchen och första matchen i Tinniströjan för många så såg det ändå helt okej ut. Vi jobbade och slet, men lyckades aldrig skapa några riktigt farliga målchanser. Det närmaste vi kom var en träff i ribban efter ett skott utifrån. Inte nog med att vi förlorade dagens match, så drabbades vi tyvärr även av två skador. Ellie fick en lättare hjärnskakning efter att hon offrat sig på mållinjen där Vimmerbyspelaren nickar in i henne istället för bollen och Angelica åkte på en sträckning.. Vi hoppas ni blir bra snabbt tjejer!
 
Nu tar vi med oss helgens matcher och jobbar vidare på träningarna i veckan och ser till att göra ännu bättre ifrån oss helgen som kommer.