Tja brudar!

Jag hoppas att ni har det bra runt om i landet! Vädret är inte det bästa hos mig iallafall, men annars är det fint. 

Sommaren går som vanligt fort och på torsdag drar träningarna igång igen! Har ni slarvat med träningen under uppehållet är det dags att göra ett ryck nu. Vi börjar höstsäsongen relativt sent, så det gäller att vi har ett visst flås från början. Ibbe lovar att det blir tungt de första träningarna om man inte har skött sin egenträning...

Ännu större ansvar ligger på oss som inte kan vara med när träningarna kör igång. Tänk er den jobbigaste fotbollsträningen ni någonsin har varit med på.... Så hårt eller hårdare ska vi köra varje dag vi vet att tjejerna i Linköping har träning!

Jag har turen att värmlandstrean drar igång tidigt, så jag kan träna med min gamla klubb. Ni kanske också kan hänga på er gamla förening? Annars är luften syrerik nu med allt regn, en tur i löpspåret är faktiskt inte så hemskt som man tror! Skulle solen mot förmodan titta fram är det bara att hiva sig i sjön och simma. Cykla är ju också ett alternativ, jag kanske får sällskap på tjejvättern nästa år?! 

Går det tungt med träningen är det lätt att motivera sig: Konditionen jag bygger upp nu kommer jag att ha nytta av i de jämna matcherna i höst! 

Gammal som jag är tycker jag om att titta på Allsång på Skansen. Tyvärr är det svårt att ta sig dit och delta live eftersom det är en vardag och en bit från Karlskoga. En gång har jag dock faktiskt varit där tillsammans med en kompis. Vi kom till Skansen vid tvåtiden och fick då platser långt bak i folkhavet. Hela eftermiddagen fick vi följa repetitionerna. 

Därför kan jag i alla fall ana hur länge Lollo och Erika hängde på Skansen igår sett till de platserna dom hade! Var det någon mer som såg dom på tv (och som vågar erkänna att de kollar på programmet...)? Annars tycker jag att ni ska kolla på svts hemsida, de syns titt som tätt längst fram vid staketet. 

Men tjejer, vilket var bäst då? Höjdpunkten hos familjen Rengman var förstås att Karlskoga nämndes flera gånger när Tabita hade intagit scenen. Dock kanske inte i de mest smickrande ordalagen. Vi hade hellre sett Lars Eriksson (Idol-Lars) istället för Johan Palm, för att spä på Karlskoga-representationen ytterligare. Dock verkar det gå lite trögare för honom. Jag såg honom här för en vecka sedan, då som förband till Sten och Stanley och The Boppers på den stora händelsen Karlskogafesten.  


Jag hoppas att alla i Tinnis har det gött i värmen!