I söndags var det dags igen, men den här gången stod Trinagelns IK för motstådent och Linkoping Arena för underlaget, något som vi alla var tacksamma för. Under torsdagsträningen konstaterades det är konstgräset på Ryd var aldeless för isigt för att spela på och därför flyttades matchen till Linköping Arena. 
\n
 
\n
Matchen började bra, Alex gjorde 1-0 efter en assist av Sandra redan efter 3 minuter. 2-0 kom efter 20 minuter efter att Sandra blev nerdragen innanför straffområdet men domaren drog ut den till en frispark strax utanför straffområdet, (Helt fel enligt mig, men vad vet jag). Betty klev i alla fall fram och drog till med en kanonskott som satt otagbart för deras målvakt, så då gjorde det inte så mycket att det inte blev straff. Triangeln hade en snabb spelare som gjorde det bra vilket ställde till det lite för oss och i matchminut 36 så får en av triangelns spelare tag i bollen efter en misslyckad rensning från oss och de tråklar sig fram till ett friläge och sätter 2-1 mycket snyggt. Triangeln kommer in mer i matchen och i 38 minuten så får de ett friläge men Elin räddar supersnyggt. (YEY) Minuten efter får Emmie, tro det eller ej, bollen och skjuter ett bra skott på mål och Triangelns målvakt halvräddar och bollen går mot mål men hon slänger sig efter bollen och får ut den, men linjedomaren singlerar för mål och att bollen var över linjen, rätt eller fel, don't know, det var svårt att se men jag tycker att den var inne och det gjorde även domaren och han borde ha rätt, 3-1 det blev.
\n
 
\n
Andra halvlek börjar som den första med att Alex placerar in 4-1 efter en framspelning av Sandra. I 55 minuten får vi en hörna som Betty slår in fint och Elin är nära att nicka in 5-1 men bollen smiter tätt över. I stället så får Triangeln en omställning efter 60 minuter som dom rinner igenom på och kommer fri med Elin och tyvärr placerar de 4-2 i mål. Efter det kom kollapsen. Triangelns lyckades vända siffrorna till 4-6 vilket blev slutresultatet. Finns inte mycket att säga om det då vi inte var i närheten av den nivån vi brukar spela på när slutsignalen väl löd. Det var inte ett roligt avslut men som sagt, bättre att det kommer på en träningsmatch än under serien. Så nu är det bara att försöka ta lärdom av detta och ladda upp med en ny träningsvecka inför lördagens drabbning mot FC Vetlanda. Taggarååååå! 
\n
#8
\n
\n
 
\n
 
\n
Besvikna spelare som vandrade av Linköpings Arena i söndags 
\n

Nu är vi igång på riktigt. Försässongen är igång, med allt vad det innebär. Hur mycket vi än ogillar torsdagslöpningen, stegen och alla dessa styrekepass finns det i alla fall något positivt som försässongen innebär: MATCH 

Årets första match spelades på Ryds konstgräs, en av våra "hemmaplaner", ja vi tränar ju faktiskt där en gång vi veckan. Motståndet stod IFK Västerås FK för. 

Vi var en tunn trupp som samlades på lördag klockan 12:30. De största samtalsämnena var hur man bäst skulle äta när matchen låg såhär mitt på dagen. Det konstaterades att det ultimata skulle vara att gå upp tidigt för att hinna med både frukost och lunch. Något som vissa hade lyckats med, medan vissa hade fått det lite stressigt så matlådan eller diverse melis fick helt enkelt ätas i omklädningsrummet. 
Självklart pratades det mycket om att vi var ganska få, ynka 13 spelare medans västerås kändes som det dubbla. Något som vi dock inte valde att lägga onödig energi på. Vi skulle spela vårt spel och kämpa för varandra, som vi alltid gör. 

Väl ute på planen var det väldigt halt och isigt, ett under att ingen skadade sig. Värst var det ute på kanterna, där våra stackars ytterbackar och yttrar fick trippa runt på tå för att undvika att stå på huvudet, vilket vi inte lyckades fullt ut med. Men det hela resukterade bara i lite blåmärken och träningsvärk i vaderna efter allt trippande. Trots att spelet på kanterna var begränsat lyckades vi få till fina kombinatiner vilket resulterade i många fina lägen. Tyvärr inte lika många mål som möjligheter men Linnèa, Carro och Ebba lyckades göra var sitt och matchen slutade 3-1. 

En svårspelad match då underlaget var mycket halt samt många nya spelare på nya positioner. Trots detta kämpade vi hela matchen vilket gav ett väl godkänt resultat. Nästa match spelas redan nu på söndag klocka 16 mot Triangelns IK på Ryds konstgräs. Nu laddades det upp med en ny träningsvecka för att åter igen få göra det vi tycker om, spela match såklart 

#8