Eftersom jag är skadad och sjuk kunde jag inte delta på träningen igår. Tog ett par kassa mobilbilder som jag ändå tänkte ta och lägga upp.

Coach Bjura samlade truppen för lite åsikter.

Det är inte alla som orkar lyssna på vad Bjura har att säga, eller vad säger du Emma? Hittade du något roligare i gräset? Hehe

F.D LFC-spelare, här kan alla fans spana in Limpans träningskläder och hennes magiska benskydd. Alla ni som vill vara som henne, åk och köp!!

Stina och hennes gäng var mitt uppe i en övning när Stina var tvungen att stanna spelet och vara med på ett foto, linslus nummer 1.

Tinnis b-lag hade en otroligt bra start i matchen mot Zeros. Det var fart i oss och vi rullade på bra. Vi försökte spela boll så mycket vi kunde och gjorde ett par fina spelvändningar. Första halvlek var klart vår halvlek men sen tappade vi spelet ett tag. Andra halvlek startade inte lika bra som första, vet inte varför men vi löste det. Det var inte många lägen som Zeros hade och jag tycker vi gjorde en jättebra match, alla ska vara nöjda! Däremot kunde det fysiska spelet och aggressiviteten vara lite bättre. Matchen slutade 6-1 till det glada laget. Målen gjordes utav, Lisa Ring 1, Jag (Chimi) 1 mål, Sandra Kämpe 1 och Irma Muslijevic var het och stänkte in 3 raka! Nu laddar vi om för A-lagsmatch imorgon på Karlberg mot Mjölby Södra 11.00, kom och stötta!! //Fisken