Andra matchen i Div 3 spelades idag då vi mötte Lindö FF "hemma" på Ryds konstgräs, då Karlberg fortfarande inte var i spelbart skick. Vi startar matchen på sämsta tänkbara sätt och Lindö gör 0-1 redan i första minuten. Efter drygt 20 minuter står det 0-3 och i halvlek får vi ett antal väl valda ord av Gustav och Rogga. Andra halvlek börjar sedan lite bättre och Stina gör 1-3 på ett inlägg från Jill. Det tar dock inte lång tid innan vi tappar allt och Lindö gör både 1-4 och 1-5. Vad hände? Ja det undrar vi också, vi var dock rungande överens om att vi hade spelat PINSAMT dåligt. Vi hade för långt emellan lagdelarna, försökte göra alldeles för mycket på egen hand istället för att låta bollen göra jobbet och jobbar inte för varandra för att bara nämna några saker.
 
Uppställning:
Carro
Selma   Ellie   Cicci   Irma
Anna A   Stina   Tova   Ellen F
Eva   Lollo
 
På bänken: Martina, Sara, Sonia, Tovin och Jill
 
Nu lägger vi den här matchen bakom oss, tar nya tag på träningarna i veckan och laddar för match med både A- och B-lag nästa helg.
Piiiiiiiiiinsaaaaaammt!!!!!!!
 
 
Förra helgen var det seriepremiär för B-laget i div 3, borta mot Boxholm. Vi ägde mycket boll och befann oss på deras planhalva majoriteten av matchen. Ellinor i målet hade inte mycket att göra under någon av halvlekarna. Slutresultatet skrevs till 6-0, där Tova 3 mål, Emma 2 mål och Irma 1 mål.
 
Uppställning:
Ellinor F
Angelica   Ellie   Cicci   Johanna
Hanna L   Sofie   Tova   Becca
Emma   Eva
 
På bänken: Martina, Iris, Selma och Irma
 
A-lagets seriepremiär får vi tyvärr vänta på till 3 maj, då Karlberg har varit avstängd för spel och träning hela veckan och detta inte fanns någon annan plan att tillgå.
Vi är hungriga från start och ligger på och pressar högt upp i banan och är aggressiva i närkamperna vilket gör att Fagersanna spelarna inte riktigt hinner med. Vi kommer runt bra på kanterna och slår en del fina inlägg. I 11:e minuten gör vi 1-0 genom Ellen F efter bra press på deras backlinje. Vi fortsätter sedan att trumma på och inte många minuter senare gör vi 2-0 efter ett inlägg där försvararna inte är med och Tanja slår in bollen. I halvlekens sista anfall så gör Ellen F sitt andra mål för dagen och vi går in i halvtidsvilan med en 3-0 ledning. I andra halvlek är vi inte riktgt lika hungriga från start och går ner lite i tempo, men fortsätter att skapa chanser. I 57:e minuten gör Tanja 4-0 och ca 10 minuter senare är Elena framme och styr in 5-0. 6-0 kommer sedan i 75:e minuten då Emma slår in den i nättaket/krysset. I 84:e minuten slår vi ett slarvigt bakåtpass som en Fagersanna spelare fångar upp för att sedan runda Carro och reducera till 6-1. Det resultatet står sig sedan till slutsignalen. En väl genomförd match även om vi måste bli bättre på att hålla tempot och aggressiviteten uppe hela matchen, vi har en tendens att tappa lite i andra halvlek.
 
Uppställning:
Carro
Petra   Elin I   Fanny   Johanna
Ellen F   Sofie G   Stina   Anna A
Tanja   Tova
 
På bänken: Chimi, Eva, Emma, Elena och Jill