Vi är hungriga från start och ligger på och pressar högt upp i banan och är aggressiva i närkamperna vilket gör att Fagersanna spelarna inte riktigt hinner med. Vi kommer runt bra på kanterna och slår en del fina inlägg. I 11:e minuten gör vi 1-0 genom Ellen F efter bra press på deras backlinje. Vi fortsätter sedan att trumma på och inte många minuter senare gör vi 2-0 efter ett inlägg där försvararna inte är med och Tanja slår in bollen. I halvlekens sista anfall så gör Ellen F sitt andra mål för dagen och vi går in i halvtidsvilan med en 3-0 ledning. I andra halvlek är vi inte riktgt lika hungriga från start och går ner lite i tempo, men fortsätter att skapa chanser. I 57:e minuten gör Tanja 4-0 och ca 10 minuter senare är Elena framme och styr in 5-0. 6-0 kommer sedan i 75:e minuten då Emma slår in den i nättaket/krysset. I 84:e minuten slår vi ett slarvigt bakåtpass som en Fagersanna spelare fångar upp för att sedan runda Carro och reducera till 6-1. Det resultatet står sig sedan till slutsignalen. En väl genomförd match även om vi måste bli bättre på att hålla tempot och aggressiviteten uppe hela matchen, vi har en tendens att tappa lite i andra halvlek.