Första träningsmatcherna för säsongen har spelats i helgen och det blev blandat resutat. Igår, lördag, åkte ett gäng till Nyköping för match mot IFK Nyköping. Nyköping gör tidigt 1-0, men vi kvitterar genom Mia. I början på andra tar Nyköping åter ledningen, men inte långt senare så kvitterar vi igen och den här gången genom Tanja. Det går sedan inte länge innan Tanja ger oss ledningen för första gången i matchen och i matchens sista minuter sätter sedan Mia matchens sista mål, vilket gör att slutresultatet blir 4-2 till Tinnis fördel.
 
Idag, söndag, åkte ett annat gäng till Vimmerby, där det tyvärr blev förlust med 1-0 mot Vimmerby IF. Trots att det var första träningsmatchen och första matchen i Tinniströjan för många så såg det ändå helt okej ut. Vi jobbade och slet, men lyckades aldrig skapa några riktigt farliga målchanser. Det närmaste vi kom var en träff i ribban efter ett skott utifrån. Inte nog med att vi förlorade dagens match, så drabbades vi tyvärr även av två skador. Ellie fick en lättare hjärnskakning efter att hon offrat sig på mållinjen där Vimmerbyspelaren nickar in i henne istället för bollen och Angelica åkte på en sträckning.. Vi hoppas ni blir bra snabbt tjejer!
 
Nu tar vi med oss helgens matcher och jobbar vidare på träningarna i veckan och ser till att göra ännu bättre ifrån oss helgen som kommer.

Kommentera

Publiceras ej