Idag hade vårt u-lag i division tre sin seriepremiär. För motståndet stod Liu och även denna match spelades på Stångebro. Under uppvärmningen präglades vi (speciellt vi som inte skulle spela) av vind och kyla men himlen sprack successivt  upp och det blev riktigt skönt att titta fotboll.

Något att nämna innan vi går in på matchen är att i avsaknad av Frida och skadade Elin saknades målvakt. Den som fick ta på sig målvaktströjan blev ingen mindre än Elin Ivarsson, vad gör man inte för laget?

Tinnis började matchen väldigt offensivt och det visade sig ge resultat. Redan efter 3 minuter lyckades Klara näta efter fin kombination med Paloma. Det är så man ska inleda en seriepremiär. 1-0 till Tinnis. Redan några minuter senare hände det som inte fick hända, Malin vred till knät och fick åka direkt upp till akuten. Alla styrkekramar till dig Malin. Efter ett kortare avbrott återupptogs matchen och för Paloma räckte det inte med en assist, hon utökade vår ledning till 2-0. Riktigt skön känsla, det lugnade våra nerver på kanten.

I andra halvlek reducerade Liu till 2-1 men med kvarten kvar att spela klev klara fram ytterligare en gång och fastställde slutresultatet 3-1! Härlig seriepremiär, vinster som denna vill vi se fler av!