Höstsäsongen har officiellt dragit igång och det blev en riktigt tuff start där vi ställdes mot hemmalaget Smedby.

Matchen drar igång och vi märker tidigt i matchen att vi hamnar efter i våra positioner och hamnar tillbaka pressade. Trots detta kämpar vi på och håller ett någorlunda grepp om matchen. Med ett roligt och lärorikt träningsläger bara helgen innan kan vi ändå erkänna att vi brister i vårt spel och tekniken. 1-0 målet till Smedby kom efter 20 minuter men vi är verkligen inte laget som ger upp utan fightas rejält fram till halvlek. Efter ca 15 minuters snack går vi in på planen och känner hur spelet sakta men säkert börjar komma igång och vi får igenom ett par riktigt fina framspel. Men direkt när vi kände att vi jobbat oss in i matchen slår Smedby in 2-0 och där vände tyvärr det mesta, Smedby pressade på ännu mer och satte tillslut 3-0. Slutresultatet blev dock 3-1 efter ett snyggt mål av Alex.

Efter matchen var nog alla bittra och riktigt förbannade då vi var sugna på revansch efter vårens match mot Smedby (vissa tyckte även det var värt att slänga vattenflaskan i golvet så den gick sönder 🙂 ) Men summan av kardemumman en okej match av alla men med förbättringspotential. Amanda stack ut extra mycket och slet som ett djur på sin "nya" position som mitt mitt och med den motiveringen blev hon matchens lirare.
Matcher som denna måste göras men det viktiga är att vi nu tar tag i situationen och visar vad vi verkligen går för!