Vi har nu ännu en gång kommit fram till veckans stora höjdpunkt, det är gameday mot inga mindre än Linghem. Träningsveckan har sett lite annorlunda ut då vi började veckan med ett varv på golfbanan. Det var efter ett fåtaliga försök att hitta en träningstid på första maj som Mats kom med den briljanta idén att ta med oss till en golfbana. Jag tror det var många som tyckte det var en perfekt träningsform just den dagen. Det var nog många av oss som kom till insikt att det är lite lättare att träffa en fotboll än en golfboll och respekten för golfspelare höjdes en smula.
Eller vad säger du Betty? 
 
Resterande av veckan har bestått av träningar på stångebro, ett väldigt ojämt stångebro om jag får säga det själv. Det var inte det lättaste att få till passningsspelet men efter många om och men höjde vi oss och tillsammans lyckades vi få bollen att rulla dit vi ville. Inställningen till träning är det absolut inget fel på i alla fall. Träningsveckan avslutades som vanligt med fika och matchgenomgång i omklädningsrummet efter att vi spelare faktiskt varit sjukt snabba in i duschen. Tro det eller ej men vi kan om vi vill, till och med Mats såg lite imponerad ut. Fikat stod Kajsa och Maja L för, hembakt bröd och drömrulltårta.
 
Något som dock måste nämnas är ändå Alex svek efter "vinsten" av matchens lirare. Det är somsagt bestämt att man måste bära tröjan hela träningsveckan, inga undantag, men Alex "glömde" tröjan varje dag och var därför lika snygg som alla vi andra i våra matchande tinniskläder. Detta är ej acceptabelt och ett perfekt straff kommer att utdelas inom en snar framtid. Jag antar dock att matchens lirare i kommande match är ganska tacksam som får en helt oanvänd tröja.
 
Nu till matchen. Vi möter ett troligtvis väldigt taggat lingehem efter förra veckans förlust mot Kenty. Vi är dock minst lika taggade och tänker fortsätta med lika bra spel och med samma goa inställning som i Lotorp. För precis som Mats säger, så är det ju ändå ett derby och till derbyn taggar man alltid lite extra! 
 
Motstånd: Linghem
Tid: 16:00
Plats: Lingheden, i Linghem
 
#8

Kommentera

Publiceras ej