Det är dags för match igen och nu står assyriska för motståndet, en match vi från i våras visste skulle bli väldigt tuff och intensiv.

Vi fick en bra start med ett stabilt spel och de första 20 minuterna hade vi ett starkt spel övertag. Men sen tappar vi greppet om matchen och låter Assyriska ta över allt för mycket, trots detta får de inte till några speciellt svåra målchanser utan det blir vi som "sparkar fotboll" som Mats så fint ville kalla det. Det blev många tuffa dueller och någon spark i huvudet här och där (aj) men vi kämpade vidare till halvlek.

Vi börjar andra halvleken som vi slutade första och med ett 0-0 läge kände målvakten (aka jag) att det var dags för lite spänning och Assyriska fick genom en mindre smidig regelbrytning en indirekt frispark som gick in i mål. Efter lite tårar och utbrott vaknade vi till och nu var det bara framåt som gällde, vilket tydligt syntes i spelet. Målchans efter målchans men det var inte förrens i de sista minuterna som Kajsa beslöt att de va dags att sätta den!

Sammanfattningsvis en match där vi inte spelar vårt eget spel utan det blir mycket "tjongande", men sista delen av andra halvlek får vi visa vad vi verkligen går för och det känns riktigt bittert att inte få 3 poäng med sig. Någon som trots matchen motgångar höll ett stabilt tryck under hela 90 minuter var Kajsa som även, mycket välförtjänt, blev tilldelad matchens lirare!
Tinnis enda målskytt för matchen och även matchens lirare, vår alldeles egna Kajsa!