Nu är det äntligen dags för seriepremär, det var väl på tiden. Som vi gått och längtat!
\n
Så nu till den stora frågan som alla frågar sig: Hur har vi nu förberett oss för den stora dagen? 
\n
 
\n
Jo, våra dagar har bestått av en hel del träning inklämt mellan plugg eller jobb. Visst har det varit tufft, det har inte alltid varit lätt att pussla ihop vardagen för att hinna med allt, men med stöd från varandra och en stor kalender har vi fått det att funka. Uppslutningen de senaste veckorna har varit rikitgt bra vilket har bidragit till en riktigt bra stämning i laget. Det har bildats positv konkurrens som triggar oss att bli bättrre, vilket bara är positivt för vår utveckling. 
\n
 
\n
Träningarna har bestått av allt från försvarspel och styrka till anfallsspel och intervaller, ja allt som behövs för att vara redo inför seriepremiären. Jag talar nog för väldigt många när jag säger att vi knappt trodde vi skulle komma levande ifrån intervallpassen, men nu står vi här. Försässongen är nu över, officiellt i alla fall. Jag har dock en känsla över att löpningen kommer ligga kvar på planeringen ett bra tag till. 
\n
 
\n
Utöver alla träningpass och matcher har vi även hunnit med lite inkilning och lagaktiviteter. De nya spelarna fick göra uppdrag på stan, något som verkligen uppskattades, i alla fall av dem som tittade på :) Kvällen bestod även av lite olika tävlingar, bland annat tårtbakarträvling! Kan det bli bättre, ett gäng tävlingsmänniskor som ska baka TÅRTA, ett vinnande koncept tycker jag, vad kan gå fel när det gäller tårta? 
\n
 
\n
Så, nu till det dethär inlägget skulle handla om: SERIEPREMIÄREN!
\n
När: Lördagen den 21/4 14:00
\n
Var? Ljunkans konstgräsplan
\n
Mot vilka? Smedby AIS
\n
 
\n
Som ni läste står Smedby för motståndet, några hävdar att det är våra ärkerivaler, några inte. Men vi alla kan hålla med om att det lär bli en jämn och spännande match. Därför tycker jag att du ska palla dig till Ljunkan för att stötta dina grönklädda favoriter i något som redan nu kan bli en av de viktigaste matcherna för sässongen! Be there or be square <333
\n
#8

Kommentera

Publiceras ej